Snel aan de slag
in je nieuwe baan

Kandidaat

We luisteren graag naar jou, persoonlijk en met aandacht. Zoek je een nieuwe baan?

CTRL-F richt zich op de financiële wereld. We gaan langs bij opdrachtgevers om de manager en het team goed te leren kennen, zodat we jou het juiste beeld van de organisatie kunnen geven. Dit doen we bij bedrijven zoals Meesman Indexbeleggen, Univé, elipsLife en de Rabobank. Vacatures binnen pensioen, compliance, finance en inkomen zijn bij ons te vinden.

Met ons grote netwerk als onderdeel van Redmore en verschillende soorten vacatures op allerlei gebieden, kunnen we je helpen de beste match te maken. Kom ik met jou in gesprek?

Solliciteren bij CTRL-F, dit kan je verwachten!

1. Stuur je CVStuur je CV

Mooie functie in de vacaturebank gezien? Stuur ons je cv! Of wil je bespreken waar je kansen liggen? Samen kijken we welke vacature het beste aansluit op je skills, opleidingen, wensen en werkervaring.

2. We maken kennisWe maken kennis

Nu we je cv hebben, willen we je ook persoonlijk spreken. Wat zoek je in je nieuwe baan, wat zijn je doorgroeiwensen en welke bedrijfscultuur spreekt je aan?

3. Jij beslistJij beslist

We bespreken de vacature die jij hebt geselecteerd met je, of een vacature die wij voorstellen. We vertellen je alles over het bedrijf achter de functie. Jij beslist of we je profiel gaan voorleggen.

4. Je solliciteertJe solliciteert

Je gaat op gesprek bij het bedrijf dat bij je past. Wij koppelen hun feedback aan je terug.

5. Je krijgt een contractJe krijgt een contract

Goed gesprek gehad en is er een match? Grote kans dat je dan een contract krijgt aangeboden. Als je wilt, kijken wij met je mee.

6. Aan de slagAan de slag

Gefeliciteerd, je nieuwe baan is een feit! Maar we laten je nog niet helemaal los. We houden contact om te kijken of alles nog volgens jouw wensen en verwachtingen verloopt.

Voor deze organisaties zoeken we de beste matches:

Benieuwd naar jouw match?
Stuur een open sollicitatie

Solliciteer nu