Laat je bedrijf
groeien met de
juiste mensen

Werkgever

De juiste professionals vinden kan lastig zijn. Zeker nu kandidaten de werkgevers voor het uitzoeken hebben. Gelukkig kunnen we je helpen. Als onderdeel van Redmore kent CTRL-F 1.600 professionals met ervaring in de financiële dienstverlening en daar buiten, en weten we precies wat deze mensen beweegt. En ons netwerk is nog veel groter. Bovendien hebben we 20 jaar ervaring in recruitment en matching. Gegarandeerd dus dat we een match voor je kunnen maken.

Wil je een kandidaat eerst beter leren kennen? Dan kan hij of zij in een detavast-constructie bij je starten: de eerste periode betalen wij het salaris. Een soort proeftijd dus, waarin we het risico dragen. Ben je tevreden, dan treedt de kandidaat na de afgesproken termijn bij je in dienst.

Neem contact met ons op

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende disciplines

  • Verzekeringen
  • Pensioenen
  • Banking
  • Inkomen
  • Data & IT
  • Young Professionals

Onze benadering

1. No cure, no pay

We weten zeker dat we je organisatie kunnen versterken. Zo zeker, dat je ons pas achteraf betaalt: niet voor, maar nádat je het contract met je nieuwe medewerker hebt getekend.

2. Geen exclusiviteit

We eisen geen exclusiviteit voor je recruitmentopdrachten. Eerlijk gezegd zijn we er gewoon van overtuigd dat je na onze eerste samenwerking met niemand anders meer in zee wilt.

3. Transparante tarieven

Bij ons geen verborgen kosten, alleen duidelijke afspraken en transparante tarieven: 23% van het bruto jaarsalaris inclusief emolumenten bij een werving & selectie opdracht.

HOE ONDERSCHEIDT CTRL-F ZICH VAN ANDERE WERVING-& SELECTIE BUREAUS

Een persoonlijke intake

We komen graag langs om jullie beter te leren kennen: de organisatie, mensen en sfeer. Dan bespreken we meteen je openstaande functie(s). Zo kunnen we kandidaten screenen op inhoudelijke kennis en sociale skills.

Het juiste profiel vinden

Op basis van alle informatie zoeken wij de geschikte kandidaat in ons uitgebreide netwerk, of daarbuiten. Ook brengen we de functie bij de juiste doelgroep onder de aandacht.

Screening en assessment

Alle kandidaten worden grondig gescreend, zowel op hard en soft skills als company en cultural fit. Daarbovenop kunnen we een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel van de kandidaten maken: de 3D Disk Scan.

Introductie van kandidaten

We bespreken de geselecteerde kandidaten uitgebreid met je, inclusief hun cv en onze persoonlijke bevindingen. Natuurlijk nemen we hierin ook de resultaten uit de 3D Disk Scan mee, mocht je hiervoor gekozen hebben.

Start sollicitatieproces

Om het je makkelijk te maken, plannen wij de kennismakingsgesprekken met de kandidaten voor je in. Van begin tot eind van dit proces blijven we actief betrokken. Als een luisterend oor voor beide partijen proberen we zo misverstanden of onduidelijkheden te voorkomen.

We blijven betrokken

Tijdens de eerste maanden nemen we regelmatig poolshoogte, bij jou en je nieuwe medewerker. Zijn jullie tevreden, verloopt alles volgens plan? En kunnen we misschien nog iets voor je betekenen?

Zij gingen u voor