Home » Geen categorie » Blog Claudine Piek

Klein team, grote impact!

In maart 2021 ben ik begonnen bij CTRL-F. En nú zoeken wij een gezellige, nieuwe collega! Je krijgt veel vrijheid en gaat werken aan jouw eigen, persoonlijke ontwikkeling.

Het team bestaat uit Bart, Robin, Leonie en ik. Daarnaast heb je nog veel meer collega’s van ons zusterlabel Talent&Pro waar je regelmatig mee samenwerkt. CTRL-F richt zich op werving & selectie om de match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

Dynamiek…

De rol van recruitment consultant bij CTRL-F heeft voor mij een heleboel voordelen. Ten eerste is het een dynamische rol; je bent met vacatures bezig bij verschillende opdrachtgevers. Zo hebben wij vacatures van marketeer tot HR tot CFO tot verzekeringsrollen tot functies in de beleggingswereld tot compliance. Super afwisselend dus!

Je spreekt hierdoor niet alleen aan de kandidatenkant verschillende soorten mensen, ook behoud je de relatie met de opdrachtgever. Door goed te luisteren naar beide kanten en het persoonlijk te maken, vind ik het fantastisch om de juiste match te vinden en dus iemand te helpen aan een nieuwe baan.

…Ontwikkelen

Niet alleen zorg ik ervoor dat mensen zichzelf blijven ontwikkelen in een nieuwe uitdaging, ook blijf ik mezelf ontwikkelen. Zo heb ik net de training Management Development afgerond en ben ik momenteel bezig met het volgen van de Sourcing training om efficiënter om te gaan met LinkedIn. Binnen het eigen ingerichte Recruitment Competent Center worden trainingen gestimuleerd en gefaciliteerd.

Impact…

Door het hebben van een klein team, zijn we samen verantwoordelijk voor ons succes. Budgetten, kosten, omzet, groepsbonussen, het wordt open en transparant besproken. We delen kennis, ervaringen en een netwerk met elkaar. Ook bespreken we mogelijkheden om ons werk zo effectief mogelijk in te richten. We denken regelmatig na over verbeteringen en kunnen door onze omvang en onafhankelijkheid ook echt snel aan de slag met goede ideeën!

….Persoonlijk!

Binnen ons team draait lang niet alles om budgetten en omzet. Ook op persoonlijk vlak weten we elkaar te vinden. De mooie en moeilijke dingen delen we met elkaar. Het feit dat binnen ons kleine team vrijwel elke regio in Nederland (Den Bosch, Utrecht, Amsterdam en Coevorden) vertegenwoordigd is, zorgt voor verbinding en plezier!

En over plezier gesproken… daar ontkom je niet aan bij de georganiseerde activiteiten door Redmore! De professionele kookworkshops van chef-kok Robert van restaurant Mortimer in Amsterdam via Teams, de meditatiesessies van Tjerry en de pubquizen van team marketing zorgen voor heel veel gezelligheid. Ook de wekelijkse bootcamp met een personal trainer en het maandelijkse padellen zorgen voor verbinding met collega’s. En het is natuurlijk hartstikke leuk! Ik kijk het meest uit naar de ski-trip met collega’s, zodra het weer kan na Corona.

Nieuwsgierig geworden en altijd trek in een lekker kopje thee of koffie? Stuur me snel een berichtje!