Laat je omscholen.
Get Omboard!

Op zoek naar een carrière met meer perspectief? Mooi, want de Wet toekomst pensioenen (Wtp) is aangenomen. CTRL-F biedt in samenwerking met Talent&Pro jou daarom de kans om je om te scholen naar een gave baan in het pensioenwezen. Er is enorm veel (wo)manpower én brainpower nodig. Help jij werkend Nederland aan een werkend nieuw pensioenstelsel? Get Omboard!

LAAT JE OMSCHOLEN TOT:

Pensioenprofessional

Als jij je laat omscholen tot pensioenprofessional met Get Omboard zal je aan de slag gaan met diverse taken. Je gaat klanten adviseren en begeleiden op het gebied van pensioenen. Dit kan zowel aan de front- als backoffice kant of beide! Daarnaast kijk je of je mogelijkheid tot verbeteringen ziet in processen, procedures en regelingen. Je wilt ook op de hoogte blijven van de meest recente marktontwikkelingen. En dat allemaal om een financieel veilige toekomst te waarborgen.

Omscholen naar Pensioenprofessional

Casemanager

Wanneer jij je laat omscholen tot Casemanager met Get Omboard ga je een belangrijke rol spelen in het coördineren en faciliteren van de zorg en ondersteuning voor klanten met zorgbehoeften. Het is dan de uitdaging goed om te gaan met de verschillende belangen die er spelen bij de werknemer, werkgever en de samenleving. Uiteindelijk ben jij degene die de oplossing zal bieden, met inachtneming de bestaande wet- en regelgeving. Daarnaast zal je ook trainingen geven, op het gebied van verzuim, re-integratie en preventie.

Omscholen naar Casemanager

WAT BIEDEN WIJ?

Direct salaris

Dankzij jouw Wft Basis-certificaat kom je direct in aanmerking voor een opdracht en kunnen wij meteen voor je op zoek naar een eerste klus. De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van het type opdracht, jouw kennis, je ervaring en eventuele aanvullende Wft’s waar jij over beschikt.

Gratis opleidingen

Beschik jij al over je Wft Basis? Dan bekostigen wij jouw verdere omscholing via de Talent&Pro Academy. Je volgt diverse opleidingen en trainingen en beschikt binnen no-time over alle relevante certificaten.

Relevante opdrachten

Wij hebben ruim 100 opdrachtgevers die staan te springen om ambitieuze professionals. Wij selecteren bij jou passende opdrachten, stellen je voor en zorgen ervoor dat je snel relevante werkervaring op kunt doen.

Toekomstperspectief

Je profiteert van ons netwerk van opdrachtgevers, professionals en recruiters. Maar bij wederzijds akkoord is een vast contract bij de opdrachtgever mogelijk. Dus variatie en flexibiliteit zolang jij nog niet uitgeleerd bent, maar een vast contract bij een perfect match met een opdrachtgever.

Solliciteren bij CTRL-F, dit kan je verwachten!

1. Kennismaking CTRL-FKennismaking

Maak kennis met CTRL-F en kijk of de match er is

2. SollicitatieSollicitatie Opdrachtgever

Start de sollicitatieprocedure bij de opdrachtgever

3. Start bij de opdrachtgeverStart Opdracht

Start met je opdracht bij de opdrachtgever!

4. Evaluatie met CTRL-F en opdrachtgeverEvaluatie

Evalueer elk kwartaal met CTRL-F en de opdrachtgever hoe het gaat

5. Begeleiding & OpleidingenBegeleiding & Opleidingen

Krijg structurele begeleiding van CTRL-F en volg tegelijkertijd relevante (vak)opleidingen

6. Indiensttreding bij de opdrachtgeverIndiensttreding

Ga officieel in dienst bij de opdrachtgever!

MAATSCHAPPELIJK RELEVANTE CARRIÈRE

Heel Nederland steunt op ons pensioenstelsel voor een mooie oude dag. Binnen de pensioensector maak jij binnenkort binnen jouw vakgebied het verschil voor werkend Nederland. Kies je ervoor je om te scholen naar pensioenprofessional, dan kies je voor een maatschappelijk relevante carrière, waarin je voor jong en oud werkt aan betere voorlichting, helder advies, goed beleid of soepel werkende systemen.

Voor deze organisaties zoeken we de beste matches:

RUIM 20 JAAR EXPERTISE IN WERKEN, ONTWIKKELEN EN BEMIDDELEN

Wij ontwikkelen al sinds 1999 professionals voor de financiële dienstverlening. Via onze traineeships voor starters, via ons interimnetwerk en nu ook via ons omboardingsprogramma. Dankzij onze nauwe contacten met opdrachtgevers op de arbeidsmarkt weten we waar de kansen liggen voor professionals. En niet alleen dat, we helpen je die kansen verzilveren. Met begeleiding, opleidingen en echte baankansen.

Get Omboard! Get Omboard!